Om oss

PoolGuide.se är en samlad sida med fantastiskt många olika guider riktat till nuvarande och blivande poolägare, poolbyggare och andra poolintresserade. Våra guider inkluderar information om hur du kan bygga, förnya eller uppgradera din pool. Vi lär dig allt från installation av de minsta småtillbehören till långa detaljerade guider hur man bygger en komplett miljövänlig pool. Alla guider hittar du under startsidan.

För dig som blivande poolköpare är PoolGuide din bästa vän. Eftersom ett poolköp innebär stora pengar så rekommenderas det att du efterforskar vad du vill ha innan du gör någonting förhastat. Som tidigare nämnt så har vi på PoolGuide väldigt detaljerade guider om alla olika aspekter för ett poolköp.

Skribenterna på PoolGuide har alla ett starkt brinnande intresse för pooler och vi har skapat denna blogg för att hjälpa andra poolälskare. Vi hoppas att du gillar vad du läser, om du gör det så uttryck gärna dig själv vid inläggens kommentarsfält.

Genom att noggrant följa våra guider så får du mer kunskap inom pooler, och kan på så vis bygga en fantastisk fin pool eller börja jobba som poolbyggare åt andra. Snart kommer vi även finnas på sociala medier där vi kommer dela våra hemliga pool tips & trix. Håll utkik tills vi börjar dela sociala länkar och var redo att följa!